Voor gevorderden! Voor gevorderden!

Nizozemské království - Viewer discretion is advised!

Zeker de moeite waard:

Wat doe je dan? (3)

Zoals de oplettende reaguurder al gezien had, was ook OpenOffice.org gaan hangen toen Word hing. Start ik dat ding vanmiddag op, begint hij te recoveren en vraagt of ik een crashreport wil versturen. Ik ben de kwaadste niet dus dat doe ik dan.

Krijg je dit:
metacrash

wat doe je dan?

Maar goed, het gaat hier om een beta versie van 2.0, en bovendien extragratis, en omdat je gegeven paarden hun tanden niet uit de bek moet rammen zal ik verder geen kwaad spreken over OpenOffice. Voor het tekenen van diagrammetjes is het best oké.

2 Responses to “Wat doe je dan? (3)”

  1. Chris Says:

    Leuk achtergrondplaatje.

  2. Michelle Says:

    Crashte het versturen van het crashreport over het crashen van het crashreport ook?

Leave a Reply