Voor gevorderden! Voor gevorderden!

Madalmaade Kuningriik - Bloggen doe je zeau!

Score!

Op prinsjesdag trokken Koen en ik er op uit om Eye-Fi over 3g te testen. Hoewel dit experiment jammerlijk mislukte kwamen we terug met een reeks foto’s die Hans meesterlijk mengelde met foto’s van echte fotografen.

Het resultaat mocht er zijn!

En zojuist kwam ik er achter dat dit veruit de best bekeken webapp [sic] is van de afgelopen tijd!

Op prinsjesdag trokken Koen en ik er op uit om Eye-Fi over 3g te testen. Hoewel dit experiment jammerlijk mislukte kwamen we terug met een reeks foto’s die Hans meesterlijk mengelde met foto’s van echte fotografen.

Het resultaat mocht er zijn!

En zojuist kwam ik er achter dat dit veruit de best bekeken webapp [sic] is van de afgelopen tijd!

One Response to “Score!”

  1. Koen Says:

    Vind ik leuk!

Leave a Reply