Voor gevorderden! Voor gevorderden!

Nizozemské království - Viewer discretion is advised!

Verkeerde omschrijving op afschrift credit card

Volgens het afschrift van mijn creditcard heb ik 9 mei voor 20 euro getankt bij ARGOS AIRPORT ROTTERDAM NLD.
Het afschrift vermeld geen tijd.

Ik ben daar nooit geweest en ik heb die dag niet getankt, dus enigszins verontrust bel ik met de klantenservice van ICS. De man die mij te woord staat kan mij niet verder helpen, maar zegt dat het geen fraude kan zijn omdat de transactie met pincode is gedaan.

De man verbind mij door met de afdeling fraude. Toen de fraudevrouw na enig aandringen het exacte tijdstip noemde ging mij een lichtje branden, ik had op dat tijdstip mijn OV Chipkaart opgeladen op Den Haag Centraal Station

ICS gaat met deze melding niks doen, ik zou contact op moeten nemen met de ‘merchant’ om die omschrijving aan te laten passen.

Amehoela.

Volgens het afschrift van mijn creditcard heb ik 9 mei voor 20 euro getankt bij ARGOS AIRPORT ROTTERDAM NLD.
Het afschrift vermeld geen tijd.

Ik ben daar nooit geweest en ik heb die dag niet getankt, dus enigszins verontrust bel ik met de klantenservice van ICS. De man die mij te woord staat kan mij niet verder helpen, maar zegt dat het geen fraude kan zijn omdat de transactie met pincode is gedaan.

De man verbind mij door met de afdeling fraude. Toen de fraudevrouw na enig aandringen het exacte tijdstip noemde ging mij een lichtje branden, ik had op dat tijdstip mijn OV Chipkaart opgeladen op Den Haag Centraal Station

ICS gaat met deze melding niks doen, ik zou contact op moeten nemen met de ‘merchant’ om die omschrijving aan te laten passen.

Amehoela.

One Response to “Verkeerde omschrijving op afschrift credit card”

  1. Mireille Says:

    Bijzonder dat ik dit bericht tegenkom, ik heb inderdaad ook zo’n afschrijving waar ik geen chocola van kon maken en ben dus blij met dit bericht uit 2012….er is dus nog niets veranderd! Ik heb mijn OV-chipkaart op station Leidschendam-Voorburg gekocht en opgeladen en kreeg ook een afschrift van Argos Airport Rotterdam…..

Leave a Reply