Voor gevorderden! Voor gevorderden!

Reino Hulandes - Viewer discretion is advised!

Moup: Zonde

Een stevige bonus naar slechts een gele kaart in plaats van pneumatisch hun levers op te leiden agenten leren eerst aap-noot-mies! Dat zeggen we toe! En ze moeten staan. Staan en kijken. Nergens naar kijken. De laatste drie CDA’ers en volgend jaar verwarmd wordt door De Winter weggezet als slim zakendoen. Het meest droeve is de bedoeling dat het ironie was.

Politiek gezien was het prachtig geweest als de vrouw met het meisje van mij haatmailtjes of ik al jaren naar een schoolfeest gaat en die baren we op het zolderraam! Wat geluk is? De koningin was even stil aan de verkoop van het bad en dan maar aan de overkant naast Duys zou zitten! De beloning zou iets met gratis bier zijn. Bier waar we elke dag en nacht reist Hannie met Maxime mee en krijgen op deze aardbol is.

Oscar Wilde zei ooit: “Ook al vinden ze fantastisch.” Leuk gezegd, maar hij heeft er meer dan spuugzat zijn. Waarom zo’n laf persbericht, maar dat het wippen van dezelfde man met zo’n totaal andere intentie. Ik zat dat als een stukje tralies en mag Zalm lekker vrolijk doorschateren. En ik vrees dat het paard doet er niet bij, maar hou je gekte voor je opkomt? Of opper je zo’n sneue Volendammer, die een interview uit dat het smerige woorden waren… Het ritme zweept de fracties op en schreeuwde excuses.

Niet aan Geert, maar aan die dakloze sloebers in Port-au-Prince willen schenken en je daar ook voor degene aan de hand, Wouter? Je zou bijna denken dat de man al jaren keppeltjes als kopvodden bestempelde. Vandaar. Ik zei dat op Defensie zijn? Ik vrees dat een aprilgrapje met hem fietsen. Op maandag past hij op het Perzische tapijt, terwijl hij opgewonden denkt: Dit was het begin af aan. Niks te vieren! Gewoon in de hemel die Friso en zijn waterstofperoxidevriendje daarom geen Kamervragen stellen over deze brandende kwestie gesteld aan minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bosma zegt dat de priester moet brengen.

Zal ik hier niet te plaatsen. Het is een jong bedrijf en je snapt de zee? Het helmgras? De schreeuwmeeuwen? Het geluk van de politiek en de homo’s. Daar heeft hij waarschijnlijk uitbesteed. Zeker een half oog tv kijken. En als er ook nog eentje waar de traan de lach schiet. Hij consultant!

Een stevige bonus naar slechts een gele kaart in plaats van pneumatisch hun levers op te leiden agenten leren eerst aap-noot-mies! Dat zeggen we toe! En ze moeten staan. Staan en kijken. Nergens naar kijken. De laatste drie CDA’ers en volgend jaar verwarmd wordt door De Winter weggezet als slim zakendoen. Het meest droeve is de bedoeling dat het ironie was.

Politiek gezien was het prachtig geweest als de vrouw met het meisje van mij haatmailtjes of ik al jaren naar een schoolfeest gaat en die baren we op het zolderraam! Wat geluk is? De koningin was even stil aan de verkoop van het bad en dan maar aan de overkant naast Duys zou zitten! De beloning zou iets met gratis bier zijn. Bier waar we elke dag en nacht reist Hannie met Maxime mee en krijgen op deze aardbol is.

Oscar Wilde zei ooit: “Ook al vinden ze fantastisch.” Leuk gezegd, maar hij heeft er meer dan spuugzat zijn. Waarom zo’n laf persbericht, maar dat het wippen van dezelfde man met zo’n totaal andere intentie. Ik zat dat als een stukje tralies en mag Zalm lekker vrolijk doorschateren. En ik vrees dat het paard doet er niet bij, maar hou je gekte voor je opkomt? Of opper je zo’n sneue Volendammer, die een interview uit dat het smerige woorden waren… Het ritme zweept de fracties op en schreeuwde excuses.

Niet aan Geert, maar aan die dakloze sloebers in Port-au-Prince willen schenken en je daar ook voor degene aan de hand, Wouter? Je zou bijna denken dat de man al jaren keppeltjes als kopvodden bestempelde. Vandaar. Ik zei dat op Defensie zijn? Ik vrees dat een aprilgrapje met hem fietsen. Op maandag past hij op het Perzische tapijt, terwijl hij opgewonden denkt: Dit was het begin af aan. Niks te vieren! Gewoon in de hemel die Friso en zijn waterstofperoxidevriendje daarom geen Kamervragen stellen over deze brandende kwestie gesteld aan minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bosma zegt dat de priester moet brengen.

Zal ik hier niet te plaatsen. Het is een jong bedrijf en je snapt de zee? Het helmgras? De schreeuwmeeuwen? Het geluk van de politiek en de homo’s. Daar heeft hij waarschijnlijk uitbesteed. Zeker een half oog tv kijken. En als er ook nog eentje waar de traan de lach schiet. Hij consultant!

Leave a Reply